2019-11-12 11:56:28• hírek • Refszatmár.eu

Hála az idősekért Sárközújlakon

Zajlik az élet a Sárközújlaki Református Egyházközségben. Az év minden részében történik valami, amiért hálát lehet adni.
 

Így volt ez az utóbbi napokban is. Nőszövetségi találkozót tartottak szombaton, vasárnap pedig az idősekért adtak hálát Istennek. – tudtuk meg Nagy Erika helyi lelkipásztortól, a Szatmári Református Egyházmegye misszió előadójától, egyházmegyei nőszövetségi elnöktől.
 

November 9-én került sor az Őszi Egyházkerületi Nőszövetségi Vezetőségi Találkozóra, melyet a Sárközújlaki Báthory Zsuzsánna Református Nőszövetség meghívására tartottak az egyházközség Kálvin János Gyülekezeti Központjában. Erről részletesebben már írtunk ITT.
 

Vasárnap, november 10-én pedig a gyülekezet életében második alkalommal adtak hálát az idős, 70-ik életévüket betöltött testvérekért a gyülekezet “idős, öreg templomában.”
 

Az ünnepi hálaadó istentisztelet igei üzenete Sámuel próféta könyvének 12-ik részéből szólt, arra biztatva, hogy Isten az, aki megüresíti a kezeket, szabaddá téve azt másnak a cselekvésére. Így, amikor megőszülünk és megöregszünk kivesz eszközöket és cselekményeket a kezünkből és mivel igy több időnk lesz felemelhetjük azokat feléje, imádkozva a szeretteinkért, a népünkért és példát mutatva útjelzőtáblaként Őfeléje.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: